Vujović uhapšen, Radulović izboden u stomak

Iz uprave policije tvrde da Radulović nije želio da sarađuje sa nikšićkim policajcima, već da je kazao kako je povrede navodno zadobio prilikom pada na žičanu ogradu
248 pregleda 0 komentar(a)
Čovjek nož, Foto: Shutterstock
Čovjek nož, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.08.2018. 11:30h

Policija je juče uhapsila Nikšićanina Miloša Vujovića (21) zbog sumnje da je pokušao da usmrti sugrađanina Savu Radulovića (23), saopšteno je iz Uprave policije.

Dežurna služba Centra bezbjednosti (CB) Nikšić juče oko 13 časova je od Medicinskog centra (MC) dobila prijavu da su primili Radulovića sa tri ubodne rane u predjelu stomaka.

Iz uprave policije tvrde da Radulović nije želio da sarađuje sa nikšićkim policajcima, već da je kazao kako je povrede navodno zadobio prilikom pada na žičanu ogradu.

Službenici CB Nikšić su, tvrde, daljim operativnim radom došli do Vujovićevog identiteta, za kojeg sumnjaju da je izvršio ovo krivično djelo.

„On je oko 11 sati pronađen. Kod njega je pronađen i oduzet nož koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvršenja navedenog krivičnog djela a koji će takođe biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja“, navodi se u saopštenju.

Vujović je uhapšen i on će, saopštili su, uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Podgorici, zbog sumnje da je pokušao ubiti Radulovića.

„S. R. je u događaju zadobio povrede opasne po život. On je operisan a potom smješten na Odjeljenje intenzivne njege MC Nikšić“, saopštili su iz Uprave policije.

Bonus video: