Podgorica: Uhapšen osumnjičeni za krađu 700 eura iz kladionice

Prilikom hapšenja je kod B.Đ. pronađen i oduzet dio novca za koji se sumnja da je ukraden
0 komentar(a)
novac, euro, Foto: Shutterstock
novac, euro, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.12.2013. 13:58h

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć uhapsili B.Đ. (28) iz Podgorice, zbog sumnje da je juče počinio krivično djelo razbojništvo u saizvršilaštvu sa još jednom osobom za kojom policija intenzivno tragaju.

B.Đ. je, kako se sumnja, po prethodnom dogovoru sa osobom za kojom policija traga, sinoć oko 19,45 časova, došao vozilom marke „Volkswagen“ podgoričkih registarskih oznaka do kladionice „Olimp“, u naselju Donji Kokoti u Podgorici. Nakon toga, sumnja se, B.Đ. je sačekao u pomenutom vozilu ovo lice, koje je ušlo maskirano u kladionicu „Olimp“ i uz prijetnju suzavcem otuđilo od J.M, radnice kladionice, novac u iznosu od oko 700 eura i mobilni telefon, zadavši joj pritom udarce u predjelu glave i stomaka.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, B.Đ. se potom sa ovom osobom vozilom udaljio sa lica mjesta, dok su otuđeni novac podijelili.

J.M. je u događaju zadobila lakše tjelesne povrede.

Policijski službenici su odmah po saznanju za događaj izašli na lice mjesta, o događaju obavijestili nadležnog državnog tužioca koji je kvalifikovao djelo i preduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvjetljavanju događaja.

Prilikom hapšenja je kod B.Đ. pronađen i oduzet dio novca za koji se sumnja da potiče iz pomenutog krivičnog djela, saopšteno je.

B.Đ. je, uz poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave, predat Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Bonus video: