UP: Racija u ugostitetljskom objektu "Milina“, pronađena droga

Protiv tri lica, od kojih su dva strani državljani, podnijete su prekršajne prijave
101 pregleda 2 komentar(a)
Marihuana, laboratorija, Foto: Shutterstock
Marihuana, laboratorija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.08.2018. 10:42h

Barski i ulcinjski policajci u saradnji sa policijom iz Reginalnog centra granične policije Jug, Odsjeka za borbu protiv droge i sužbenicima Posebne jedinice policije, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju kontrole bezbjednosno interesantnih lica i njima bliskih lica, kao i akivnosti u cilju sprječavnja prodaje opojnih droga na organzovanim okupljanjima, izveli su raciju u jednom ugostitejskom objektu i tom prilikom pronašli i oduzeli marihuanu, amfetamin, ekstazi i hašiš.

"Protiv tri lica podnijete su prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zlopotrebe droga. Naime, službenici CB Bar, OB Ulcinj, RCGP Jug, Odsjeka i PJP su, preduzimajući navedene aktivnosti, izveli raciju u ugostitetljskom objektu „Milina“ na ušću rijeke Bojane. Tom prilikom službenici policije su pronašli i oduzeli 71,3 grama marihuane, 20,9 grama amfetamina, 25 tableta ekstazija kao i 0,5 gr hašiša. Protiv tri lica, od kojih su dva strani državljani, podnijete su prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakonu o sprječavanju zloupotrebe opojnih droga", kazali su iz Uprave policije (UP).

Iz UP je rečeno da će barski policajci i u narednom periodu sprovoditi akcije usmjerene na pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i aktivnosti na prevenciji izvršenja krivičnih djela kao i na njihovom otkrivanju i rasvijetljavanju.

Bonus video: