Baranin uhapšen zbog posjedovanja marihuane

Prilikom pretresa pronađeno je 20 ručno pravljenih pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 138 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana
50 pregleda 6 komentar(a)
pronađena marihuana, Foto: Uprava policije
pronađena marihuana, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 18.12.2013. 17:28h

Baranin N.L. (22) uhapšen je i protiv njega je podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Iz Uprave policije je saopšteno da su službenici grupe za suzbijanje droge Bar, Budva, Ulcinj sa službenicima Centra bezbjednosti Bar, raspolažući operativnim saznanjima i postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, pretresli stan i druge prostorije koje u Baru koristi N.L.

„Prilikom pretresa pronađeno je 20 ručno pravljenih pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 138 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana“, kaže se u saopštenju.

Pretresom su pronađena i dva pvc pakovanja koja su sadržala oko 16 grama sjemenki za koje se sumnja da potiču od marihuane.

Iz policije je saopšteno da je o rezultatima pretresa obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici.

„Ukupna količina pronađene materije je izuzeta i poslata na vještačenje u Forenzički centar. Nakon hapšenja N.L. će biti uz krivičnu prijavu predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost“, navodi se u saopštenju.

Bonus video: