Baranin i Ulcinjanin osumnjičeni da su organizovali pet krađa

Ulcinjanin i Baranin se sumnjiče da su zajedno počinili dvije teške krađe i jednu tešku krađu u pokušaju
152 pregleda 0 komentar(a)
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.12.2013. 22:30h

Barski policajci rasvijetlili su pet krađa u toj opštini i podnijeli krivične prijave protiv Ulcinjanina Arisa Zidija (23) i maloljetnog Baranina M. N. (15).

Policija osnovano sumnja da su Zidi i M.N. krivična djela počinili u periodu od 17. novembra do 10. decembra ove godine, s tim što se njih dvojica sumnjiče da su zajedno počinili dvije teške krađe i jednu tešku krađu u pokušaju, dok se Zidi sumnjiči da je preostale dvije teške krađe počinio samostalno.

"Osumnjičeni su, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva provaljivali prozore i balkonska vrata poslovnih objekata i porodičnih kuća u mjestima Čeluga, Črvanj i Šušanj, kao i u Bulevaru JNA u Baru, iz kojih su ukrali tri lap topa, mobilni telefon, muzičku liniju, dva zvučnika i druge predmete", saopštila je policija.

Zidi i maloljetnik iz Bara su pokušali da izvrše krađu u Šušnju, kada su i uhapšeni.

"Kod njih su pronađeni i oduzeti predmeti koji potiču iz tog KD, koji su vraćeni vlasniku. Policijski službenici preuzimaju aktivnosti na pronalasku ostalih stvari koje su otuđene u ovim krivičnim djelima", saopštila je policija.

Zidi je predat Osnovnom državnom tužiocu u Baru, dok je M.N. predat Osnovnom državnom tužiocu za maloljetnike u Baru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela.

Bonus video: