Đukanović u Mojkovcu: Uvijek smo donosili prave odluke

Prema Đukanovićevim riječima , Mojkovčani ne treba da vjeruju, kako je kazao, „ onome koji je 1999. godine stajao uz Miloševića“
92 pregleda 0 komentar(a)
DPS tribina, Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović
DPS tribina, Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 13.11.2013. 00:21h

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, govoreći na promotivnom skupu te partije u Mojkovcu, kazao je da građani u tom gradu kao I u Crnoj Gori imaju puno razloga za optimizam, jer je, prema njegovim riječima, naša država razvija najbrže u regionu.

On je kritike opozicije na račun svoje aprtije nazvao licemjernim I jeftinom predizbornom retorikom. Đukanović je detaljno govrio o projektima koji su, kako je kazao do sada uspješno relaizovani na primorju, ali I onima čiji se početak očekuje za pola godine. To će, smatra on, omogućiti zaposlenje 10.000 ljudi, a šansu za posao imaju I građani sjevernog dijela države.

Predsjednik DPS posvetio je skoro pet minuta svog obraćanjima Mojkovčanima kako bi podjsetio na događaje s kraja prošlog i početka ovog vijeka, kada su, kako je kazao građani Crne Gore umjeli da donesu prave odluke.

„Nijesmo donijeli pogrešnu odluku ni 1999. godine, kada smo kazali „Nije ovo naš rat, ovo je rat koji može donijeti samo dugoročnu štetu Crnoj Gori“. Prave odluke smo donijeli i 2002. i 2006. godine. Zato sam ubijeđen da ćemo to znati i sada“, rekao je on.

Prema Đukanovićevim riječima , Mojkovčani ne treba da vjeruju, kako je kazao, „ onome koji je 1999. godine stajao uz Miloševića“, a 2006. klečao na koljenima u Vašingtouu moleći da se Crnoj Gori ne da pravo na referendum“.

Prema riječima Duška Markovića koalicija Demokratskog fronta i Socijalističke narodne partije je neiskrena i neprincipijelna. On se osvrnuo i na ostale oponete iz opozcije a za Ivana Ašanina , nosioca Nezavisne liste, kazao da je „nezadovoljan što nije mogao više biti prvi u DPS“.

Promotivni skup DPS u Mojkovcu iz prvog reda pratio je i bivši šef policije Veselin Veljović.

Bonus video: