Milošević: Porodica Vasović me napala dok sam sa snahom izlazio iz suda

"Ne pada na pamet da provociram nikoga, pa ni porodicu Vasović", rekao je Milošević
281 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 11.11.2013. 08:23h

Beranac Periša Milošević, brat Darka Miloševića, jednog od optuženih za ubistvo Zorana Vasovića, rekao je "Vijestima" da mu ni na kraj pameti nije da provocira bilo koga, a naročito ne porodicu pokojnika.

Porodica, rodbina i prijatelji pokojnika nasrnuli su na njega 7. novembra ispred bjelopoljskog Višeg suda, dok su čekali da počne suđenje koje nema veze sa ubistvom Vasovića.

Teži incident spriječila je policija.

Majka Zorana Vasovića tada je novinarima rekla da Milošević tu nije imao šta da traži i da je došao da provocira.

Periša Milošević, međutim, negirao je te tvrdnje i objasnio zašto je tog dana bio u Bijelom Polju.

"Sa snahom sa pošao u sud, kako bih izvadio dozvolu za posjetu bratu u zatvoru. Te administrativne stvari se obavljaju samo četvrtkom. Nijesam ni znao da je toga dana suđenje na kojem će biti Vasovići. Kada sam izašao iz suda, njih više od 15-ak nasrnulo je na mene, uprkos tome što sam bio sa ženskom osobom. Vrijeđali su me i pokušavali da se fizički obračunaju sa mnom. Ko zna šta bi bilo, da ih u tome nije spriječila policija. Naravno da mi ne pada na pamet da provociram nikoga, pa ni porodicu Vasović", rekao je Milošević.

Darko Milošević, Goran Vešović i Petar Vujović terete se da su 30. decembra 2012. u centru Berana ubili Vasovića, dok su se nalazili na parkingu ispred “Kluba 29”.

Bonus video: