Nikšić: Osumnjičen da je iz marketa i kladionice ukrao skoro 2.000 eura

Mladić iz Nikšića osumnjičen da je dva puta pokrao market "Roda" i da je izvršio razbojništvo na štetu kladionice "Champion"
0 komentar(a)
Razbojnik, Razbojništvo, Foto: Shutterstock
Razbojnik, Razbojništvo, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.11.2013. 11:39h

Nikšićka policija je uhapsila sugrađanina Lazara Bjelicu (18) pod sumnjom da je počinio dva krivična djela razbojništvo i jedno teška krađa.

Bjelica se sumnjiči da je dva puta opljačkao market „Roda“, koji se nalazi u Dragovolučkoj ulici, i odnio oko 1.560 evra, dok je iz kladionice „Champion“ ukrao 360 evra.

Radnica marketa „Roda“ Š.S. je 26. septembra prijavila policiji da je nepoznato lice sa fantomkom na glavi i uz prijetnju pištoljem iz kase uzelo oko 800 evra i udaljilo se u nepoznatom pravcu.

Osumnjičeni je 15. oktobra, u istom marketu, iskoristivši to što je radnica R.S. bila u magacinu, iz kase ukrao 760 evra i pobjegao. Bjelica se sumnjiči i da je 22. oktobra iz kladionice „Champion“, koja se nalazi u Njegoševoj ulici, sa fantomkom na glavi i uz prijetnju pištoljem ukrao 360 evra.

„Po izlasku iz objekta ovo lice je, kako se sumnja, ispalilo jedan hitac iz pištolja kroz prozor pomenute kladionice i udaljilo se u nepoznatom pravcu“, navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni je, kako se navodi u saopštenju, priznao izvršenje navedenih krivičnih djela i uz krivičnu prijavu predat Osnovnom državnom tužiocu u Nikšiću na dalju nadležnost.

Bonus video: