Stonoteniserke Budućnosti se nadaju prolazu

Osim Budućnosti, koja je desetostuki uzastopni šampioni Crne Gore, u grupi 3 ETTU kupa igraće italijanski Kvatro mori, engleski Drajkoft i Long Iton i bugarski klub Saedinenie
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.09.2013. 11:58h

U maloj sali SC “Morača” danas od 14 sati počeće prvo kolo Evropskog stonoteniskog kupa. Osim stonoteniserki Budućnosti, koje su desetostuki uzastopni šampioni Crne Gore, u Grupi 3 ETTU kupa igraće italijanski Kvatro mori, engleski Drajkoft i Long Iton i bugarski klub Saedinenie, sa kojim “plave” igraju prvi meč.

Istovremeno će igrati Italijanke protiv Engleskinja, dok će drugo kolo, u kojem Budućnost igra protiv Kvatro morija početi u 19 sati.

Treće kolo na programu je sjutra u 10 sati, a Budućnost se sastaje sa engleskim klubom, dok istovremeno igraju Saedinenie i Kvatro mori. Istovremeno se preostale tri grupe od po četiri ekipe nadmeću u Luksemburgu, Belgiji i Holandiji, a iz svake će se u žrijebu 10. septembra u sjedištu ETTU Luksemburgu, naći po dvije najbolje ekipe iz četiri grupe. Drugo kolo igraće se 19. i 20. oktobra.

Trener Budućnosti Mirjana Prelević računa na Nedu Milačić-Bogdanović, Ivanu Đalović, Majdu Prole i Nikolinu Sekulović.

Utakmice se igraju na dva stola, po korbion sistemu, do tri dobijena meča a svečano otvaranje turnira je u 13,45 sati.

Bonus video: