Policija traga za N.M. (23), osumnjičenim za ubistvo u pokušaju

"Pretresom (kuće osumnjičenog u H.Novom) je pronađeno i oduzeto 75 komada puščanih metaka, startni pištolj i dva noža, koji su upućeni na vještačenje u Forenzički centar”
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.08.2013. 19:13h

Hercegnovska policija Višem državnom tužiocu u Podgorici podnijela je poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave protiv N.M. (23) nastanjenog u tom gradu, rođenog u Kotoru, zbog osnovane sumnje da je pokušao da ubije Kotoranina N.V.

Iz Uprave policije saopšteno je da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je 13. avgusta oko tri sata i 40 minuta na izlazu iz noćnog kluba “Cassa” u Herceg Novom, N.M. nožem ubo N.V. u desnu stranu grudnog koša.

“Ovom događaju je prethodila kraća prepirka, nastala tako što je jedna osoba koja je bila u društvu sa oštećenim prilikom izlaska iz lokala slučajno ramenom zakačilo N.M. i još jednu osobu koja je bila u društvu osumnjičenog”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je povrijeđeni N.V. prevezen do Doma zdravlja u Herceg Novom, odakle je zbog težine povrede transportovan u Opštu bolnicu u Meljinama, gdje je zadržan na Hirurškom odjeljenju radi liječenja.

Policijski službenici su na licu mjesta izvršili uviđaj i preduzeli druge mjere radi potpunog rasvjetljavanja događaja.

”Po pribavljenoj naredbi sudije za istrage Višeg suda u Podgorici, izvršen je i pretres kuće i drugih prostorija u kojima živi i boravi N.M. Pretresom su pronađeni i oduzeti 75 komada puščanih metaka, startni pištolj i dva noža, koji su upućeni na vještačenje u Forenzički centar”, kaže se u saopštenju.

Iz policije su kazali da preduzimaju intenzivne aktivnosti radi pronalaska i hapšenja osumnjičenog N.M.

Bonus video: