Bijelo Polje u petak i subotu domaćin međunarodnog bič volej turnira

Menadžer turnira Darko Prebiračević ističe da je ovo "prvi put da se turnir igra pod reflektorima i da je predviđen nagradni fond u iznosu od 1.000 eura".
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.08.2013. 22:20h

Nakon serije turnira na crnogorskom primorju, gdje je i prirodni ambijent za taj sport, odbojka na plaži prvi put se seli i na sjever Crne Gore - Odbojkaški savez Crne Gore, uz podršku i pomoć Opštine Bijelo Polje, u petak i subotu na glavnom gradskom trgu u Bijelom Polju organizuje međunarodni turnir u bič voleju. Prema riječima organizatora, radi se o do sada najvećem bič volej turniru...

"Očekujemo izuzetno kvalitetno takmičenje, uz učešće naših reprezentativaca, Minića, Šuljagića, Vukašinovića, Dabovića, kao i aktivnih igrača odbojke na pijesku. Na turniru će nastupiti i ekipe iz Srbije, i jedan par iz Njemačke", rekao je Nikola Pješčić, koordinator za odbojku na pijesku u OSCG i tehnički delegat turnira, uz zahvalnost Opštini Bijelo Polje, "koja je prepoznala i podržala ideju o promociji i razvoju odbojke na pijesku".

Menadžer turnira Darko Prebiračević ističe da je ovo "prvi put da se turnir igra pod reflektorima i da je predviđen nagradni fond u iznosu od 1.000 eura".

"Nadamo se da će građani Bijelog Polja dvije večeri uživati u vrhunskoj odbojci", rekao je Prebiračević.

Mečevi se igraju u petak i subotu sa početkom u 14 časova.

Ovo je nastavak serije otvorenih turnira i uspješne realizacije projekta "Raširimo mrežu" po crnogorskim plažama i gradovima u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore uz tehničku asistenciju NVU Buket Mne.

Cilj projekta "Raširimo mrežu" je stvaranje infrastrukturnih uslova za kontinuirano bavljenje odbojkom na pijesku i organizovanje turnira i prvenstava kao i medijska promocija odbojke na pijesku.

Bonus video: