U Mojkovcu pronađeno tijelo djevojke

TV Vijesti nezvanično saznaje da se radi o Aleksandri Adžić koja je tu živjela sa majkom Đurđinom, koja je preminula prije dva mjeseca
94 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.07.2013. 07:59h

Beživotno tijelo Mojkovčanke A.A. (37) pronađeno je 25. jula oko 19 časova u baraci njene pokojne majke u Ulici Filipa Žurića u centru grada.

Tijelo djevojke je pronađeno u fazi raspadanja, a ono je sinoć po nalogu tužilaštva poslato na Odjeljenje za sudsku medicinu u Kliničkom centru u Podgorici.

"Tužilac je naredio da se uradi obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti”, rečeno je “Vijestima” u policiji.

"Najvjerovatnije je riječ o samoubistvu, jer je pored leša koji je bio u fazi raspadanja, pronađen i nož, kojim je djevojka, vjerovatno prerezala sebi vene. Pored tijela su nađeni i jedna ikona i slika njene pokojne majke. Djevoka je živjela sama, a u Mojkovcu nema rodbine. Često je nakon majčine smrti, koja je umrla prije dva mjeseca, odlazila u Podgoricu, pa su komšije vjerovatno mislile da je tako i ovog puta“, kazali su u policiji.

Beživotno tijelo djevojke pronašao je komšija koji je već nekoliko dana osjećao neprijatan miris, koji se širio oko barake.

Stanari zgrade i prolaznici su danima osjećali nepodnišljiv smrad, ali su pretpostavljali da je riječ o lešu neke uginule životinje.

"Pretpostavlja se da je djevojka mrtva već mjesec dana, pošto je tijelo bilo u stanju raspadanja. Policija je jedva ušla od jakog smrada ušla u baraku, koja je bila otključana”, rekli su “Vijestima” u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama brat djevojke je već duže vrijeme u insostranstvu, a odnosi između nje i majke su bili poremećeni, pa je pokojna djevojka nekoliko puta Centru za socijalni rad prijavljivala da je žrtva porodičnog nasilja. Oni kažu da je bila i malo ometena u razvoju.

Galerija

Bonus video: