Na trajektu

Pretučen svjedok tuče u igalskoj diskoteci

"Ušli smo na trajekt, ali za nama su uspjeli da uđu i Nikolić i Mrvošević. Izašli su iz auta i krenuli ka nama, počeli su da nas udaraju pesnicama...", rekao je Mišović
659 pregleda 12 komentar(a)
Nikola Mišović, Foto: Privatna arhiva
Nikola Mišović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.07.2013. 16:26h

Novljanin Nikola Mišović (21) kazao je “Vijestima” da ga je juče ujutru oko četiri sata na trajektu u Lepetanima pretukao Nikšićanin Ivan Nikolić (35), koji je osumnjičen da je nožem povrijedio dvojicu sugrađana.

Mišović je bio svjedok umalo tragičnog događaja, koji se dogodio početkom februara ove godine, kada je Nikolić u tuči ispred poznate diskoteke „Kaza” u Igalu nožem izbo bivšeg fudbalera OFK Igalo Vladimira Dželetovića (30) i njegovog druga Gorana Kosaća (21).

U događaju koji se juče ujutro dogodio na trajektu lakše je povrijeđen i Mišovićev drug Slavko Baković (21).

“Sa drugom Slavkom sam bio u diskoteci 'Trokadero', u kojoj su bili i Ivan Nikolić i njegov drug Bojan Mrvošević (31). U jednom trenutku počela je kraća rasprava među nama. Kada smo krenuli da idemo kući, u naselju Seljanovo u Tivtu presreli su nas sa vozilom Nikolić i Mrvošević”, rekao je Mišović. Dodao je da su uspjeli da im pobjegnu autom do trajekta u Lepetanima.

“Ušli smo na trajekt, ali za nama su uspjeli da uđu i Nikolić i Mrvošević. Izašli su iz auta i krenuli ka nama, počeli su da nas udaraju pesnicama, u jednom trenutku sam izgubio i svijest. Zbog udaraca sam završio u bolnici”, kazao je Mišović juče “Vijestima” dok se oporavljao u Opštoj bolnici u Meljinama.

Sagovornik “Vijesti” u tuči je zaradio potres mozga i povrede oka i nosa i, kako kaže, biće zadržan na liječenju još dva-tri dana.

Njegov drug Baković pušten je juče na kućno liječenje, nakon ukazane pomoći u bolnici u Meljinama.

U toku proces protiv Nikolića

U Višem sudu u Podgorici u toku je proces protiv Nikolića, kojem se na teret stavlja pokušaj ubistva u incidentu u februaru ispred diskoteke “Kaza”. Mišović je ranije svjedočio o tom događaju.

“Pretpostavljam da me je Nikolić prepoznao sa svjedočenja i da je to motiv napada”, kazao je Mišović.

Prema tadašnjim nezvaničnim informacijama, svađu kod “Kaze” je započeo Nikolić, koji je nakon kraće prepirke potegao nož i ubodom u vrat povrijedio Dželetovića, a zatim i Kosaća.

On je zadobio dva udarca nožem u predjelu grudnog koša od kojih jedan na samo nekoliko milimetara od srca, a povrijeđena mu je aorta, pa je preživio samo pukom srećom.

Optuženi Nikolić, prema istim informacijama, tada nije odgovarao na pitanja tužioca.

Navodno je u policiji negirao da je on započeo tuču.

Preporučujemo za Vas