Trijumf Holanđana na bič volej turniru u Bečićima

Nimir Abdel Aziz i Gijs Jorna su u finalu turnira, na plaži Mister Stefan Braun u Bečićima, savladali par Vuk Medenica – Marko Vukašinović sa 2:0
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.07.2013. 21:14h

Holandski reprezentativci, tehničar Nimir Abdel Aziz i libero Gijs Jorna, odnosno tim Sambra, pobjednici su prvog ovosezonskog bič volej turnira na crnogorskim plažama, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore u saradnji sa NVU Buket Mne-Asocijacija za razvoj i promociju turizma iz Bara.

Holanđani su u finalu turnira, na plaži Mister Stefan Braun u Bečićima, danas savladali Tropiko, odnosno par Vuk Medenica (korektor, bivši reprezentativac Crne Gore) – Marko Vukašinović (primač Budućnosti, juniorski reprezentativac), sa 2:0.

Osim simbolične novčane nagrade, holandski par je dobio i večeru u piceriji Sambra.

Aziz i Jorna su prethodno u četvrtfinalu dobili takođe Medenicu i Vukašinovića 2:1, a u polufinalu su bili bolji od Big Blua, odnosno crnogorsko-srpskih reprezentativaca Marka Vujovića i Marka Ivovića sa 2:0.

Nakon što su poraženi u četvrtfinalu, Medenica i Vukašinovića su uspjeli u repesažu da poraze ekipu Maltezea, za koji su igrali korektor crnogorske reprezentacije Aleksandar Minić i Nikola Masoničić, sa 2:1, a onda su u polufinalu pobijedili Parmu, odnosno srpske reprezentativce, Budvanina Miloša Nikića (nekadašnjeg primača Budvanske rivijere) i Nikolu Jovovića, sa 2:1.

Na dvodnevnom međunarodnom turniru je, inače, učestvovalo osam parova, a prvog dana su nastup završili timovi Mister Stefan Braun (Mladen Majdak – Nemanja Dukić) i Ksoroso (Nikola Pješčić – Čedo Grabovica).

Današnji rezultati

Četvrtfinale

Sambra (Nimir Abdel Aziz - Gijs Jorna) - Tropiko (Vuk Medenica – Marko Vukašinović) 2:1

Parma (Miloš Nikić – Nikola Jovović) – Big Blu (Marko Vujović – Marko Ivović) 2:0

Repesaž

Tropiko (Vuk Medenica – Marko Vukašinović) - Maltez (Aleksandar Minić – Nikola Masoničić) 2:1

Big Blu (Marko Vujović – Marko Ivović) - Fensi (Vojin Ćaćić – Predrag Ćorluka) 2:1

Polufinale

Tropiko (Vuk Medenica – Marko Vukašinović) - Parma (Miloš Nikić – Nikola Jovović) 2:1

Sambra (Nimir Abdel Aziz - Gijs Jorna) - Big Blu (Marko Vujović – Marko Ivović) 2:0

Finale

Sambra (Nimir Abdel Aziz - Gijs Jorna) - Tropiko (Vuk Medenica – Marko Vukašinović) 2:0

Bonus video: