SPECIFIČNE OSOBINE

Zašto slobodne žene padaju na zauzete muškarce?

149 pregleda 6 komentar(a)
prevara, ljubav, Foto: Shutterstock
prevara, ljubav, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.04.2019. 00:13h

Jeste li se ikada zaljubile u nekog zauzetog? Stručnjaci tvrde da oženjeni muškarci imaju “ono nešto” što ih često čini privlačnijima od slobodnih. Naravno, tu se ne radi samo o fizičkom izgledu već i o nekim specifičnim osobinama zbog kojih žene, iako znaju da je to krivo, često padaju na muškarce koji su već u braku ili ozbiljnoj vezi s nekom drugom!

Evo i šta je najčešće presudno…

#1 Spremni su za ozbiljnu vezu

Slobodnim ženama koje su u potrazi za ozbiljnom vezom, a naletjele su samo na hrpu neozbiljnih frajera za jednu noć, oženjeni muškarci čine se privlačnijima upravo zbog činjenice da su se bili spremni vezati za jednu ženu do kraja života.

#2 Prihvataju odgovornost

Iako brak ne podrazumijeva nužno i odgovornost, statistika je na strani muškaraca koji su izrekli “sudbonosno da”. Brojna istraživanja potvrdila su da je većina oženjenih frajera zaposlena i jako odgovorna kada je u pitanju porodica. Iako to nije uvijek slučaj, ova osobina ženama je jako pozitivna i privlačna.

#3 Ne boje se da pokažu osjećanja

Nije lako pronaći muškarca koji će biti toliko iskren i otvoren s vama da mu neće biti problem da pokaže svoja prava osjećanja. No žene često imaju utisak da ljudi u braku jedno pred drugim ne skrivaju ništa, pa ni svoje emocije, pa ih oženjeni muškarci posebno privlače, prenosi Ljepota i zdravlje.