KAPITEN OSTAJE

Marković produžio ugovor sa Budvanskom rivijerom

"Ostajem do kraja Lige šampiona, sa opcijom do kraja sezone. Zadovoljan sam, pregovori nijesu dugo trajali. Zadovoljstvo mi je što ću još godinu igrati Ligu šampiona", kaže Marković
155 pregleda 0 komentar(a)
Milan Marković, Foto: Vesko Belojević
Milan Marković, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 27.03.2019. 22:05h

Nakon libera Ivana Rašovića i tehničara Marka Vujovića, Milan Marković je treći igrač Budvanska rivijere iz prošlogodišnjeg sastava koji je produžio saradnju (pod ugovorom su još i Vojin Ćaćić i Rade Papović).

Kapiten “narandžastih” i reprezentacije Crne Gore potpisao je novi jednogodišnji ugovor.

"Ostajem do kraja Lige šampiona, sa opcijom do kraja sezone. Zadovoljan sam, pregovori nijesu dugo trajali. Zadovoljstvo mi je što ću još godinu igrati Ligu šampiona", kaže za “Vijesti” Marković.

Marković je ponikao u Budućnosti, iz koje se, nakon četiri sezone, u Rivijeru preselio 2000. godine. U prvom boravku u Budvi osvojio je titulu prvaka Jugoslavije (2001), prvu za crnogorsku odbojku, potom i dva nacionalna Kupa (2001, 2002).

Nakon igranja u Grčkoj i Turskoj, poslije sezone pauze zbog problema u leđima, prije tri sezone se vratio u Budvansku rivijeru sa kojom je osvojio tri duple krune u Crnoj Gori i jednom izborio plasman u drugu rundu Lige šampiona.

Marković se nada da bi ove sezone, u konkurenciji poljske Rešovije, francuskog Pari voleja i češkog Jihostroja Budvani mogli da ponove uspjeh od prije tri sezone.

"Grupa je dosta jaka, slično kao prošle sezone. Dosta toga će zavisiti od nas, kakvu ćemo ekipu napraviti. Nadam se da će biti bolja nego prošle godine, kako bi se upustili u borbu za prolazak u narednu rundu", dodao je 33-godišnji Marković.