Danas u Beranama bokserska revija

Na reviji, prvoj još od 2008. godine u ovom bokserskom centru, okupiće se bokseri klubova iz Srbije, Makedonije i Crne Gore
2 komentar(a)
Ažurirano: 29.06.2013. 09:32h

Međunarodna bokserska revija u Beranama počeće danas u 18 sati na Stadionu malih sportova.

Na reviji, prvoj još od 2008. godine u ovom bokserskom centru, okupiće se bokseri klubova iz Srbije, Makedonije i Crne Gore.

"Očekujemo da u svim uzrastima bude između 13 i 15 borbi. Odavno se u Beranama nije boksovalo na otvorenom, a za mene će revija biti jako emotivna, jer sam za Radnički na tom terenu boksovao u Prvoj ligi zajedničke države. Pozive smo poslali svim crnogorskim klubovima, ali očekujemo dolazak boraca iz polovine, jer dosta naših klubova postoji samo na papiru", kazao je trener Radničkog, Vučić Dobrašinović.

Radnički reviju organizuje u saradnji sa Kancelarijom za prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti.

"Želimo da promovišemo sport kao način zdravog života, a biće i dobrih borbi. U seniorskoj konkurenciji biće sigurno neizvjesan meč između Remza Ikovića i prvaka Srbije Nikole Bukilice. Iković je za Radnički upisao 26 pobjeda, a doživio je samo dva poraza, oba u izjednačenim mečevima od Bukilice. Biće dobrih borbi i u mlađim kategorijama a puno očekujemo od Viktora Mihailovića iz Budućnosti, ali i boksera iz Budve", zaključio je Dobrašinović.

Bonus video: