Herceg Novi: Rasvijetljene četiri krađe

Sumnja da je S.D zloupotrijebivši ključ koji mu je vlasnik povjerio na čuvanje, ušao u njegov stan i ukrao dva zamrzivača, ormar, sto i još nekoliko aparata
50 pregleda 0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 24.06.2013. 13:30h

Hercegnovska policija uhapsila je sugrađanina D.V. (33), zbog sumnje da je počinio tri krađe.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, krivična prijava je podnijeta i protiv Novljanina S.D. (73) zbog sumnje da je počinio isto krivično djelo.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je D.V. počinio krivična djela u periodu od 8. marta do 23. juna., na način što je provalio u tri prodajna objekta – dva marketa i jednu prodavnicu, iz kojih je ukrao novac u iznosu od 280 EUR, kao i veću količinu alkohola, cigareta i pripejd vaučera vrijednosti od oko 3.800 EUR", kaže se u saopštenju.

Navodi se da su policajci juče, pronašli i uhapsili D.V, koji se skrivao ispod pontona u moru kod otvorenog bazena u Baošićima.

Veći dio ukradenih stvari je pronađen i vraćen vlasnicima.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, predat zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Herceg Novom, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Iz policije su naveli, da se osnovano sumnja da je S.D, najvjerovatnije zloupotrijebivši ključ koji mu je vlasnik povjerio na čuvanje, ušao u njegov stan i ukrao dva zamrzivača, ormar, sto i još nekoliko kućnih aparata.

Policajci su kod S.D. pronašli dio ukradenih stvari, koje su vraćene vlasniku.

Bonus video: