ko je uzeo ključ?

Još se ne zna ko je krao iz sefa u hotelu "Maestral"

Pjaneti je tada ostao bez 25.000 eura, dva vrijedna ručna časovnika “rolex", marke "dejtona" i oko 30 zlatnih prstena
103 pregleda 14 komentar(a)
Hotel Maestral, Foto: Vuk Lajović
Hotel Maestral, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 27.03.2019. 21:34h

Policija još nije otkrila ko je iz centralnog sefa hotela “Maestral” ukrao novac i zlato poznatog italijanskog hazardera Đuzepea Pjanetija.

Slučaj koji je policiji prijavljen krajem marta, inspektori još istražuju i kako je “Vijestima” prije par dana rečeno iz Uprave policije, ispituju određene tragove i preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja.

Slučaj koji je policiji prijavljen krajem marta, inspektori još istražuju i kako je “Vijestima” rečeno iz policije, ispituju određene tragove i preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja

Pjaneti je tada ostao bez 25.000 eura, dva vrijedna ručna časovnika “rolex", marke "dejtona" i oko 30 zlatnih prstena.

Iz policije je tada objašnjeno da je nepoznata osoba ušla u prostoriju u kojoj se nalaze sefovi i otključala onaj koji je koristio Pjaneti, tako što je zloupotrijebila ključ od njegovog sefa, koji je on u toj prostoriji zaboravio.

Pjaneti je takozvani porter - glavni za posao dovođenja brojnih grupa italijanskih kockara, koji prethodnih nekoliko godina organizovano stižu u kazino hotela "Maestral" vikendom. On je sa suprugom bio u hotelu, kada je prijavio krađu. Više pouzdanih izvora "Vijesti" ranije je kazalo da je tada u kazinu bio i brat premijera Mila Đukanovića, Aco, na čije je navodno insistiranje policija reagovala hitno i pokrenula obimnu istragu.

"Vijestima" je ranije iz policije nezvanično rečeno da su inspektori izuzeli snimke nadzornih kamera i da se na njima, navodno, vidi da je u prostoriju, gdje se nalazio pokradeni sef, 24. marta ulazio član porodice jednog od zaposlenih u hotelu "Maestral". Drugi sagovornik, kazao je da to ne mora ništa da znači, jer policija još utvrđuje da li je sef pokraden tog dana.

Preporučujemo za Vas