Pritvor za taksistu iz Novog Sada zbog udesa kod tunela Ivica

Sudija Šibalić nije saopštio podatke iz Jovovićeve izjave a nakon konsultacija sa ljekarima određena mu je pritvorska mjera
2 komentar(a)
Tunel Ivica, Foto: Obrad Pješivac
Tunel Ivica, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 29.05.2013. 11:04h

Sudija za istrage Osnovnog suda iz Žabljaka Rajko Šibalić, saslušao je u utorak, u pljevaljskoj bolnici Zorana Jovovića (44), taksistu iz Novog Sada i odredio mu pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izvršio teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja. Sudska mjera traje od danas kada je isteklo zadržavanje koje mu je odredio nadležni Državni tužilac.

Jovović je u nedjelju oko 18,45 časova, u blizini tunela Ivica, upravljajući vozilom marke Fiat NS 018 DM učesnik saobraćajne nesreće u kojoj su smrtno stradali državljani Srbije Marko Ignjatović(25), Nada Karakašić(44) i Neda Popović(26), koji su bili njegovi saputnici.

U pljevaljsku bolnicu a potom u Klinički centar u Podgorici prevezen je i drugi učesnik nesreće, Žabljačanin Milenko Ćosović(31) koji je upravljao Pasatom NK AF 685 i čeono se sudario sa vozilom novosadskih tablica. Zbog povreda opasnih po život odmah je iz Pljevalja prevezem u Klinički centar u Podgorici gdje se oporavlja.

U Fiatu se nalazila i Jovovićeva supruga Biljana(41) koja je zbog zadobijenih povreda prevezena u bolnicu u Pljevljima. Saznajemo da ona još uvijek ne zna za tragične posledice saobraćajne nesreće. Ona se, nakon hirurške intervencije, uspješno oporavlja pa će danas sa intenzivnje njege biti premještena na odjeljenje.

Sudija Šibalić nije saopštio podatke iz Jovovićeve izjave a nakon konsultacija sa ljekarima određena mu je pritvorska mjera koja će se izvršiti u bjelopoljskom zatvoru.

Bonus video: