Lakić dobila 24-časovno policijsko obezbjeđenje

Kompletan operativan sastav policije od napada na novinarku Lakić radi na rasvjetljavanju mučkog udara
58 pregleda 0 komentar(a)
policija Olja Lakić, Foto: Zoran Đurić
policija Olja Lakić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 10.03.2012. 08:44h

Novinarka “Vijesti” Olivera Lakić, koju je u srijedu mučki napao nepoznati muškarac ispred njenog stana od sinoć je pod 24-časovnom zaštitom službenika Sektora za obezbjeđenje ličnosti i objekata Uprave policije, saznaju “Vijesti”.

Policija je procijenila da je njena bezbjednost ugrožena jer još nije pronađen napadač, koji je novinarki prišao s leđa dok je otključavala vrata ulaza zgrade u kojoj živi i izudarao je pesnicama po glavi.

Ispred tog ulaza dežura uniformisani policajci, a zaštitu je dobila i njena porodica.

Ispred tog ulaza dežura uniformisani policajci, a zaštitu je dobila i njena porodica.

Kompletan operativan sastav policije od napada na novinarku Lakić radi na rasvjetljavanju mučkog udara, a kako “Vijesti” saznaju ima pomaka u istrazi.

“Detalji i podaci se polako slažu. Treba samo strpljenja”, poručio je sinoć šef podgoričke policije Petar Šestović, koji je pod posebnim pritiskom jer je ovo prvi važni predmet od kako je iz Bijelog Polja prešao u čelnu fotelju policije u glavnom gradu.

Policija je “skinula” telefonsku komunikaciju ali i brojne video zapise iz lokala i objekata u kvartu gdje novinarka živi, radi ili često sa prijateljima i porodicom posjećuje. Osim toga i opisi očevidaca se poklapaju, pa policija ima presjek kako mogući napadač izgleda.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: