Herceg Novi: Policija uhapsila troje osumnjičenih za krađe

Novljanin se sumnjiči da je u januaru i martu provaljivao u kuće obijavši ulazna vrata, a onda iz kuća krao alat, posuđe i tehniku
90 pregleda 0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 17.04.2013. 14:22h

Hercegnovska policija je rasvijetlila tri teške krađe i jedan pokušaj teške krađe, te uhapsila tri osobe osumnjičene da su počinili ta krivična djela, saopšteno je iz Policije.

Uhapšeni su A.A. (24) iz Herceg Novog koji je osumnjičen za dvije krađe, M.R. (27) iz Prokuplja osumnjičen za tešku krađu, i F.T. (20) iz Nikšića koji je osumnjičen za pokušaj krađe.

Novljanin se sumnjiči da je u januaru i martu provaljivao u kuće obijavši ulazna vrata, a onda iz kuća krao alat, posuđe i tehniku.

Policija je ukradene predmete našla prilikom pretresa stana u naselju Podi koji koristi osumnjičeni.

Mladić iz Prokuplja je osumnjičen da je obio vrata ugostiteljskog objekta "Kamenko" u Meljinama, a potom obio dva slot-aparata i ukrao iz njih 120 eura, kao i 52.5 eura iz šanka.

Nikšićanin je uhapšen 15. aprila kada je N.A. prijavio da neko pokušava da uđe u kuću u Kamenarima, polomivši staklo na ulaznim vratima kuće.

Osumnjičeni je pobjegao nakon što je primijetio ukućane.

"Brzim i efikasnim postupanjem policijskih službenika po zaprimljenoj prijavi, na samo 200 metara od kuće oštećenog pronađen je i lišen slobode F.T. koji se sumnjiči da je počinio navedeno krivično djelo -teška krađa u pokušaju", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: