Sjutra drugi mečevi polufinala plej-ofa odbojkašica, u "Adi" mora na agregat

Da li će polufinalna serija plej-ofa trajati dva meča, ili će se, pak, igrati neka majstorica, znaće se sjutra veče u Pljevljima i Podgorici.
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2013. 17:12h

Da li će polufinalna serija plej-ofa trajati dva meča, ili će se, pak, igrati neka majstorica, znaće se sjutra veče u Pljevljima i Podgorici.

Luka Bar, na papiru, ima lakši posao protiv Rudara, koga je savladala sva tri puta ove sezone, dva u ligaškom dijelu i jednom u prvom meču polufinala (3:1) na svom terenu. Sve osim plasmana “sirena” u finale već večeras, bilo bi iznenađenja.

Inače, kako javlja pvportal.me, informativni portal Pljevalja, utakmica u dvorani "Ada" igraće se zahvaljujući obezbijeđenom agregatu!

Ovaj portal, naime, piše da je Elektroprivreda isključila struju u pljevaljskog dvorani zbog duga, zbog čega su pljevaljski dvoranski sportski kolektivni sportovi "izbačeni" iz svog sportskog hrama.

Prema očekivanjima, interesantniji je bio drugi polufinalni duel, gradski derbi između šampiona Budućnost Zetatransa i Morače, koja je propustila veliku priliku da napravi brejk u prvom meču. Kako je igrala u prva tri seta, Morača je mogla da savlada Budućnost čak 3:0, ali je u drugom setu ispustila veliku prednost od 15:8 i 23:20. Šampion je, međutim, uspio da se vrati u život, dobije četvrti i peti set, i tako stigne do prednosti.

Parovi

Rudar – Luka Bar (19)

Morača – Luka Bar (20)

Bonus video: