Kreće plej-of dama: Biće interesantniji od muškog

Na papiru, šampion Budućnost Zetatrans i osvajač Kupa Luka Bar favoriti su za plasman u finale
1 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2013. 10:53h

Nakon Evropskog prvenstva za kadetkinje u Baru, večerašnjom utakmicom u „Topolici“ između Luke Bar i Rudara kreće i plej-of za odbojkašice. Nema dileme da će dame ljubiteljima odbojke priuštiti znatno interesantnije i neizvjesnije doigravanje za titulu od muškaraca, gdje je sve završeno onako kako se i očekivalo – ubjedljivim trijumfom Budvanske rivijere.

Na papiru, šampion Budućnost Zetatrans i osvajač Kupa Luka Bar favoriti su za plasman u finale, ali je Morača spremna da pokuša da napravi još neko iznenađenje, nakon što je plasmanom u finale Kupa (u kojem je pošteno namučila Luku Bar u pet setova, čak bila blizu iznenađenja) već ispunila cilj za ovu sezonu.

Rudar, najmlađa ekipa u ligi, već je premašio plan, pa Pljevljanke mogu da igraju rasterećeno u plej-ofu...

Polufinalnu seriju do dvije pobjede otvaraju Luka Bar i Rudar (17 časova), u kojima su „sirene“ favorit, jer su dobile i oba ovosezonska duela u ligaškom dijelu prvenstva, oba po 3:0.

U subotu (20) se u gradskom derbiju sastaju Budućnost Zetatrans i Morača, u reprizi prošlogodišnjeg polufinala, kada je Budućnost prošla u finale sa dvije pobjede (3:0, 3:1). U ligaškom dijelu ove sezone, Budućnost je oba puta slavila, na svom terenu 3:1, u „gostima“ 3:0.

Druge utakmice na programu su 17. aprila, a eventualne majstorice između 19. i 21. aprila na terenu bolje plasiranih ekipa iz ligaškog dijela, Luke Bar i Budućnosti.

Bonus video: