Probao da ukrca preko 50 kilograma skanka na "Sveti Stefan"

Sa uhapšenim albanskim državljaninom u automobilu su bile još dvije osobe
6 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2013. 09:57h

Službenici Uprave policije i Uprave carina zaplijenili su sinoć, na graničnom prelazu Luka Bar, oko 54 kilograma skanka i uhapsili albanskog državljanina E.N. (22).

Iz Uprave policije je saopšteno da su službenici Ispostave granične policije Bar i službenici UC, oko 20,45 časova prilikom kontrole ukrcaja putnika i vozila na brod “Sveti Stefan”, kontrolisali automobil kojim je upravljao E.N..

Sa uhapšenim albanskim državljaninom u automobilu su bile još dvije osobe.

"Detaljnim pregledom patosa otkriveno je da se u unutrašnjosti bankine nalazi više pakovanja sa biljnom materijom. Pretresom čitavog vozila u patosu, bankinama i vratima vozila pronađeno je 104 pakovanja, koja su sadržala ukupno oko 54,300 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank",piše u saopštenju Uprave policije.

Od uhapšenog albanskog državljanina E.N.,uz potvrdu oduzet je automobil, a protiv njega biće podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, uz koju će, u zakonskom roku, biti predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost,saopšteno je iz Uprave policije.

Galerija

Bonus video: