Humanitarni vikend u Cineplexxu

Posjetioci Cineplexxa koji donesu igračke, garderobu, knjige ili slatkiše, biće nagrađeni besplatnim kokicama
68 pregleda 1 komentar(a)
Cineplexx, Foto: Vesko Belojević
Cineplexx, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 05.04.2013. 08:17h

Bioskop Cineplexx ovog Porodičnog vikenda (subota, 6. april i nedjelja, 7. april) će organizovati humanitarnu akciju za pomoć socijalno ugroženim porodicama iz južne regije Crne Gore, a akciju je podržao i Crveni krst Crne Gore, na osnovu čije procjene će donacije biti dodijeljene.

Posjetioci Cineplexxa koji donesu igračke, garderobu, knjige ili slatkiše, biće nagrađeni besplatnim kokicama, a prvih 20 posjetilaca koji dodju na neku od četiri porodične projekcije, sami biraju cijenu karte, a taj novac biće uvršten u donacije.

Kutija za dobrotvorne priloge će se nalaziti u holu bioskopa tokom oba dana Porodičnog vikenda, tokom kojih će biti prikazani filmovi "Zvončica 3D" (11:10), "Oz, veliki i moćni" (11:30), "Kruds 3D" (11:40) i "Zambezija 3D" (12:00).

Pored filmova, u holu bioskopa, mališani će od 12 do 17 časova moći da se druže sa maskotama i animatorima i da učestvuju u radionicama, a za vrijeme Porodičnog vikenda biće organizovan zabavni program - u subotu "face – painting" (12:00), u nedjelju druženje sa Balondžijom (12:00).

Mališani do 14 godina, korisnici kartice Porodičnog film kluba bioskopa Cineplexx, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik.

Bonus video: