Mladi stonoteniseri i stonoteniserke Budućnosti na kampu u Kilu

Na put će igrači i igračice Uroš Janković, Haris Taljanović, Boris Đukanović, Filip Radulović, Mato Stojović, Anja Pejović, Nađa Sekulović i Iva Vujović
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2013. 21:08h

Osam najperspektivnijih igrača Stonoteniskog kluba Budućnost, starosti 10 do 14 godina otputovaće sjutra u njemački Kil, gdje će od 29. marta do 5. aprila učestvovati na međunarodnom stonoteniskom kampu, u sklopu sada već sedmogodišnje saradnje podgoričkog kluba i pokrajine Šlesvig-Holstajner.

Na put će igrači i igračice Uroš Janković, Haris Taljanović, Boris Đukanović, Filip Radulović, Mato Stojović, Anja Pejović, Nađa Sekulović i Iva Vujović, te treneri Mirjana Prelević i Miroslav Grbić.

Treninzi će se obavljati dva puta dnevno u sali tamošnjeg sportskog centra, po programu i rukovodstvu Mirsada Fazlića, selektora i trenera ove njemačke pokrajine, a i nekadašnjeg igrača stonoteniskog kluba Budućnost.

„Ova saradnja, kao i pripreme, imaju za cilj, između ostalog, poboljšanje kvaliteta igre naših igrača za predstojeća klupska i reprezentativna takmičenja, kao i unaprjeđenje stonoteniskih vještina našin mladih ambicioznih trenera“, navodi se u saopštenju iz STK Budućnost.

Bonus video: