Ronioci i dalje tragaju za tijelom djevojke koja je skočila sa Vezirovog mosta

“U pretrazi je učestvovalo osam ronilaca, a akciju su pomogli i mještani Grbavaca, koji su vidjeli gdje je tijelo potonulo"
85 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.03.2013. 17:19h

Ronioci iz Bijele ni treći dan pretrage korita rijeke Morače u zetskom selu Grbavci nijesu uspjeli da pronađu tijelo djevojke, koja je skočila u srijedu sa Vezirovog mosta.

Rukovodilac ronilačkog tima Regionalnog centra za podvodno deminiranje iz Bijele Danilo Mijajlović kazao je da su ronioci tokom dana pretražili riječno korito u potezu od dva kilometra do Vukovačkog mosta.

“U pretrazi je učestvovalo osam ronilaca, a akciju su pomogli i mještani Grbavaca, koji su vidjeli gdje je tijelo potonulo. Uz pomoć ronilačkih čamaca napravili smo opsežnu pretragu na mjestima gdje je postojala mogucnost da se tijelo zadržalo, ali pretraga ni danas nije dala rezultate”, istakao je Mijajlović.

Dodao je da je karakteristično za taj dio riječnog korita da visoki vodotok u pojedinim dijelovima doseže i 100 metra širine.

“Naročito u ovakvim uslovima slabe vidljivosti i jakih vodenih strujanja značajno otežava pretragu roniocima”, zaključio je Mijajlović.

Potraga za tijelom djevojke biće nastavljena i sjutra.

Djevojka je, prema informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, prije skoka ostavila jaknu i naočigled prolaznika koji su pokušali da je spriječe skočila u nabujalu rijeku.

Mještanin podgoričkog naselja Zagorič, istog dana kada je djevojka skočila u nabujalu rijeku, prijavio je nestanak svoje supruge S. J. (31), za koju policija sumnja da je skočila sa Vezirovog mosta.

Izvor blizak istrazi, kazao je ranije “Vijestima” da dok se tijelo ne pronađe, ovu sumnju neće biti moguće potvrditi.

Galerija

Bonus video: