Živković zamijenio Šestovića na čelu podgoričke policije

Sagovornik Vijesti tvrdi da je smijenjen i komandant Posebne jedinice Zlatko Maliković i da će tom jedinicom najvjerovatnije rukovoditi Dragan Blagojević
198 pregleda 7 komentar(a)
policija, MUP, Foto: Luka Zeković
policija, MUP, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 21.03.2013. 14:25h

Kolegijum Uprave policije je raspravlja je o kadrovskim promjenama u područnim jedinicama Podgorica, Budva, Herceg Novi, Bar i Bijelo Polje.

Na mjesto rukovodioca Područne jedinice (PJ) Podgorica, do imenovanja novog rukovodioca, privremeno je raspoređen Branislav Živković, dosadašnji rukovodilac Ispostave kriminalističke policije u ovoj PJ.

Jovica Rečević, koji je do sada obavljao poslove rukovodioca Ispostave Cetinje, od danas će biti rukovodilac Ispostave policije u PJ Podgorica.

Na mjesto rukovodica PJ Nikšić postavljen je Milovan Pavićević, koji je do sada obavljao poslove rukovodioca Ispostave kriminalističke policije u ovoj PJ.

Dosadašnji rukovodilac PJ Nikšić Dragan Blagojević će obavljati poslove rukovodioca Posebne jedinice policije.

Novi rukovodilac Područne jedinice Herceg Novi od danas je Miloš Vučinić, koji je obavljao poslove rukovodioca Ispostave Danilovgrad.

Veselin Krgović, dosadašnji rukovodilac Ispostave granične policije Berane, je raspoređen na poslove rukovodioca Područne jedinice Berane.

Dosadašnji rukovodilac Ispostave Mojkovac Vesko Damjanović je od danas rukovodilac Područne jedinice Bijelo Polje.

Na mjesto rukovodioca Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupije u Sektoru kriminalističke policije je postavljen Saša Milić, koji je i u ranijem periodu obavljao ove poslove.

Draško Radinović, koji je bio privremeno raspoređen na ovo radno mjesto, će ponovo preduzeti rukovođenje Odsjekom za suzbijanje opšteg kriminaliteta.

Dosadašnji rukovodioci Petar Šestović, Vasko Aković, Zlatko Maliković, Goran Banićević, Miodrag Božović i Ivan Knežević će, shodno prefesionalnim referencama i potrebama službe, biti raspoređeni na druga mjesta u okviru Uprave policije.

Do postavljenja novih rukovodilaca na upraženja rukovodeća radna mjesta, te poslove će privremeno obavljati neposredne straješine iz tih organizacionih jedinica.

Bonus video: