BRZE LJETNJE DIJETE: U subotu 30. juna uz "Vijesti"

Zadnji je čas da sredite organizam i prilagodite ga vrućinama koje nastupaju. Gubitak kilograma će vam pomoći da prebrodite vrele dane pred nama, povratite samopouzdanje. postanete okreniji, spretniji, ljepši i zadovoljniji sobom i životom
64 pregleda 0 komentar(a)
dijeta, Foto: Shutterstock
dijeta, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.06.2018. 12:14h

U specijalnom poklon dodatku Vijesti, ‘BRZE LJETNJE DIJETE’, pročitajte savjete ljekara dr Biljane Savić i dr Iva Belana. Saznajte koji je to najbolji način da uvedete novi režim ishrane i na bezbjedan način kažete kilogramima "doviđenja!". Ako ćemo da konsultujemo prirodu, kao najmudrijeg učitelja, ona nas svojom ponudom sama usmjerava, kaže dr Savić.

Dr Ivo Belan savjetuje laganu fizičku aktivnost, ali i otrkiva načine kako da ubrzate svoj metabolizam i potpuno uživate u ljetu. Izdvojili smo nekoliko najpopularnijih dijeta koje su zavladale svijetom. Vodili smo se time da preporučuju zdrav način ishrane, prilagođen našem podneblju i navikama.

Jedna od najpopularnijih svjetskih dijeta, ne toliko restriktivna je Dijeta 8 sati, koja vam dozvoljava da jedete gotovo sve, ali unutar 8 sati, a da ostalih 16 dozvolite organizmu da se odmori. Montinjakova dijeta je jedan šarmantan francuski stil održavanja kilograma, kao i Dukanova. Otkrijte tajnu francuskog naroda, koji uživa u jelu, vinu i desertima, a da se ne izgubi linija i okretnost.

Ove i mnoge druge zanimljive i korisne činjenice možete pročitati sjutra u specijalnom poklon dodatku ‘BREZ LJETNJE DIJETE’ samo uz ‘Vijesti’.

Uživajte u ljetu!

Čitajte Vijesti!

Bonus video: