Marijana Mijović ima najljepšu kosu

Djevojke sa najljepšom kosom izabrao je žiri koji su između ostalog činili Daniel Alibabić, Davor Vučetić, Marko Vukčević, Lazar Ilić, Kenan Osmanaj, Jelena Vukčević i Vladimir Dašić
115 pregleda 12 komentar(a)
najljepša kosa Crne Gore, Foto: Boris Pejović
najljepša kosa Crne Gore, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.03.2013. 12:43h

Na izboru za “Najljepšu kosu Crne Gore” koji se održao u Delta Cityju, nagradu za najnjegovaniju kosu dobila je Marijana Mijović, dok su drugo i treće mjesto osvojile Kristina Jašović i Milica Gvozdenović.

Pored njih tri, kompanija “Biomelem” nagradila je i Amelu Ljamović, koja je na društvenoj mreži Facebook, sakupila najviše lajkova, a ove djevojke će, prema riječima organizatora, snimiti i spot za crnogorsko tržište.

“U održavanju kose mi pomaže moj frizer, kojeg imam već šest godina, koliko i dugu kosu. Za nju je potrebno strpljenje, ali i trud. Nisam pristalica hemijskih preparata, odnosno kozmetike za kosu, samo prirodne maske na bazi meda, avokada, banana i to je to”, poručila je 20-godišnja pobjednica.

Izbor za najljepšu kosu u Crnoj Gori>>>

Tri djevojke sa najljepšom kosom izabrao je žiri koji su između ostalog činili i pjevači Daniel Alibabić, Davor Vučetić i Marko Vukčević, dizajner Lazar Ilić, frizeri Kenan Osmanaj i Jelena Vukčević i košarkaš Vladimir Dašić.

Tokom večeri 20 finalistkinja defilovalo je pred publikom sa puštenom kosom, a potom i sa “na brzinu” dotjeranim frizurama, koje su na sceni pravili frizeri iz tima Zorana Vukčevića.

Kompanija “Biomelem” iskoristila je priliku da javno podrži i predstavi žene preduzetnice i na taj način promoviše ručni rad, kao i dobre ideje za pokretanje sopstvenog biznisa.

Bonus video: