Bujiću određen pritvor do 30 dana

Šćepan Bujić je sin Veselina Bujića koji je nekada važio za žestokog barskog momka, poznatog po seriji vatrenih okršaja
81 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.02.2013. 09:42h

Šćepan Bujić (20) osumnjičen za ubistvo braće Dejana (26) i Ljubomira (24) Gojačanina sproveden je jutros kod istražnog sudije Višeg suda u Podgroici. Sudija Miroslav Bašović odredio je Bujiću pritvor do 30 dana.

On je uhapšen je u nedjelju u 3 sata, saopšteno je iz policije.

Bujić je juče oko 9.40 časova pod jakim policijskim obezbjeđenjem priveden Višem državnom tužiocu u Podgorici, gdje je saslušavan do 12 časova.

Nakon toga je odveden, a prema prvim nezvaničnim informacijama iz policije Bujić je pred tužiciocem priznao izvršenje krivičnog djela i određen mu je pritvor.

Nezvanično Bujić je pred tužiocem priznao izvršenje krivičnog djela.

Šćepan Bujić je sin Veselina Bujića koji je nekada važio za žestokog barskog momka, poznatog po seriji vatrenih okršaja. Sada su primat preuzeli njegovi sinovi Šćepan i Ognjen, koji su više puta privođeni zbog učešća u raznim obračunima.

Šćepan Bujić je sa samo 19 godina bio hapšen zbog sumnje da je u barskom naselju Čeluga, kod osnovne škole "Meksiko" pokušao da ubije sugrađane Alena Peročevića i Agrona Bedžetija.

Krajem decembra 2012. Šćepan Bujić je sa grupom Barana, navodno bez razloga, pretukao Podgoričane Filipa Bogdanovića i Ranka Đulića.

No svi napadi ostali su neriješeni i Šćepan Bujić nikad nije pravosnažno osuđen. Događaji nisu ni stigli do Tužilaštva jer su svjedoci i oštećeni mijenjali iskaze.

Pucnjava u kojoj su nastradala braća Gojačanin dogodila se u bilijar klub “Mr Otto” 15. februara oko 20.30 časova

U Baru je juče bio Dan žalosti zbog ubistva braće Dejana i Ljubomira Gojačanina.

Braća Gojačanin sahranjena su juče, u 15 sati, na gradskom groblju Gvozden brijeg.

Galerija

Bonus video: