Peticija o Šobićevoj penziji čekaće blagoslov pjevača

Šobićeva porodica je bila srećna zbog pokretana peticije, međutim, dan kasnije su tražili da ona bude stopirana
72 pregleda 13 komentar(a)
Miladin Šobić, Foto: Facebook
Miladin Šobić, Foto: Facebook
Ažurirano: 12.02.2013. 10:22h

Samo nekoliko dana nakon što je pokrenuto potpisivanje peticije da se legendarnom kantautoru Miladinu Šobiću dodijeli nacionalna penzija, ova akcija biće zaustavljena.

Ovu informaciju je potvrdio i Zoran Vujičić koji je ispred Facebook grupe “Lipa otpora” pokrenuo potpisivanje petcije.

“Jeste, to je tražila porodica, zato što su vidjeli neke neslane komentare na portalu 'Vijesti' na Miladinov račun. Još nije stopirana, iako smo tražili od administratora peticije da to uradi, ali on nam se još nije javio. Iz Šobićeve porodice su prvo rekli da su srećni što je to pokrenuto, da im je milo, međutim dan kasnije su tražili da se stopira.

Meni je zaista žao, jer smo unijeli dosta truda u to”, kazao je juče Vujičić.

Grupa muzičara snimila Šobićevu pjesmu u znak podrške >>>

On je objasnio da potpisivanje međutim neće biti potpuno stopirano, već samo “zamrznuto" dok poznati muzičar ne izađe iz bolnice i da svoj blagoslov da se sa ovom akcijom nastavi.

Iz redakcije portala "Vijesti online" saopšteno je da se svi uvredljivi i neprimjereni komentari uklanjaju čim su primijećeni, jer se objavljuju u realnom vremenu.

“Vrijednosni sudovi o ostvarenjima i radovima ne podliježu cenzuri. Podsjećamo da su na tom članku komentari bili uglavnom afirmativne prirode i da je 90 odsto čitalaca u anketi podržalo dodjeljivanje nacionalne penzije”, stoji u saopštenju.

Čak 90% čitalaca "Vijesti" za dodjeljivanje nacionalne penzije Šobiću >>>

Peticiju o dodjeljivanju nacionalne penzije Šobiću do sada je potpisalo preko dvije hiljade ljudi. Legendarni kantautor prije dvije sedmice je primljen u KCCG zbog moždanog udara.

Do objavljivanja ovog teksta, Gorica Soković, PR KCCG, nije odgovarala na pozive “Vijesti”, a kako nezvanično saznajemo njegovo zdravstveno stanje je stabilno, iako je još u životnoj opasnosti.

Bonus video: