Sebastijan će svoju djevojku zaprositi u svemiru!

Za prosidbu iz snova u agenciji ApoteoSurprise iz Pariza bili su spremni da plate i jedan mladić iz Pljevalja i dvojica iz Podgorice
86 pregleda 2 komentar(a)
mjesec, ljubav, nebo, Foto: Shutterstock.com
mjesec, ljubav, nebo, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 11.02.2013. 09:23h

Francuz Sebastijan (35) biće prvi čovjek koji će svoju djevojku zaprositi u svemiru, na visini od 30 kilometara.

Ova specijalna prosidba koja je zakazana za Dan zaljubljenih dio je paketa usluga koje nudi francuska kompanija ApoteoSurprise iz Pariza, specijalizovana za planiranja spektakularnih prosidbi. Za prosidbu u svemiru treba izdvojiti skoro 5.000 eura (4.990).

Sebastijan zapravo neće putovati u svemir da bi pitao svoju djevojku da li će se udati za njega. Kompanija ApoteoSurprise u stratosferu šalje helijumski balon, sa personalizovanom porukom mladoženje. Na balonu se nalazi kamera koja će tokom leta snimati prostor kroz koji prolazi. Nakon dva do tri sata leta, balon će konačno pući i nakon što se otvori padobran, poruka sa video opremom će se vratiti na Zemlju. Snimljeni materijal sa ličnom porukom mladoženje će biti poslata na kućnu adresu buduće nevjeste.

U ApoteoSurprise kompaniji vjeruju da, nakon što dobije poruku iz svemira, sa nevjerovatnim snimcima Zemlje, nijedna djevojka neće moći da kaže “ne”.

Usluga “Kaži volim te u svemiru” je samo jedna od 30 novih romantičnih prosidbi iz paketa kompanije ApoteoSurprise.

Njihove usluge koristili su čak i klijenti iz Crne Gore.

Nikolas Garo iz ApoteoSurprise kazao je “Vijestima” da su prvi put sa budućim mladoženjama iz Crne Gore radili 2011. godine.

“Imali smo tri klijenta iz vaše zemlje, dva iz Podgorice i jednog iz Pljevalja”, kaže Garo.

Podgoričani su se u ApoteoSurprise agenciji opredijelili za prosidbu u limuzini, koja košta 490 eura.

Taj paket podrazumijeva dolazak limuzine na željenu adresu. Tokom vožnje, klijenti mogu uživati u romantičnoj muzici, šampanjcu i vožnji kroz najljepše djelove Grada svijetlosti. Po dolasku limuzine pred Ajfelov toranj, automobil usporava i odjednom se pali stotine LED lampica kojima se ispisuje tekst po želji klijenta - izjava ljubavi, ime voljene osobe...

Pljevljak se odlučio za malo jeftiniju, ali nikako manje romantičnu prosidbu - djevojci će poruku ljubavi donijeti golubica. Ptica se nalazi u košarici, koja se dostavlja u dogovoreno vrijeme na dogovoreno mjesto. Kada košarica bude otvorena, iz nje će izletjeti ptica koja poruku nosi na nozi. Ova usluga košta 390 eura.

Neka od iznenađenja iz ponude agencije ApoteoSurprise

Nikolas Garo je u svojoj agenciji imao i oko dva odsto klijenata koji su homoseksualci, a sada kada su homoseksualni parovi dozvoljeni u Francuskoj, očekuje njihov porast.

ApoteoSurprise nikad ne organizuje prosidbe mimo onih koje ima u ponudi.

“Ja tačno znam šta radim i kako to treba uraditi, da prosidba bude kreativna i da ostane budućim mladencima u sjećanju. Mladići često imaju ideje koje ili nisu dovoljno romantične ili nisu dovoljno dobre, a moja uloga je da im pomognem u tome da imaju magičnu prosidbu u Parizu”.

Bonus video: