Žaklina Luković: Došla sam sa nožem, ali nisam vitlala

Luković pojasnila kako joj je pretučen sin i njegov drug i priznala da je u Urgentnom bloku imala nož
399 pregleda 51 komentar(a)
Lućan Luković, Foto: Porodična arhiva
Lućan Luković, Foto: Porodična arhiva
Ažurirano: 05.02.2013. 08:23h

Žaklina Luković, majka Lućana Lukovića (18) koji je prije tri noći pretučen ispred podgoričkog kafića “Prag” kazala je “Vijestima” da je njenog sina i njegovog druga Mirka Šćepanovića pretuklo čak sedam momaka, a ne četiri, kako je to ranije objavljeno.

Luković je “Vijestima” dostavila fotografiju svog sina, napravljenu neposredno nakon što je pretučen.

Ona je reagujući na tekst “Vitlala nožem po Urgentnom zbog sina”, kazala da jeste sa kuhinjskim nožem došla u Urgentni bloka, ali da nije njime vitlala.

“Nisam vitlala, ja nisam luda. Došla sam u KBC sa nožem, jer sam, kada me kćerka zvala da mi kaže da su u Lućanu i Mirku 'ubili boga', bila u kuhinji i samo sam istrčala”, kazala je Luković, pojašnjavajući da se tek u automobilu sjetila da ima nož.

“Stavila sam ga u majicu. U trenu kada sam ušla u Urgentni i vidjela moje dijete i Mirka krvave, pala sam na pod. Pomislila sam da je jedan momak, koji je stajao pored, njih tukao i izvadila sam nož”, pojasnila je Luković.

Ona je rekla da njen sin i Šćepanović nikoga nisu dirali te noći i da je ogorčena na policiju i na gazdu kafića u kojem su oni bili te večeri.

“Napalo ih je sedam momaka. Objavljena su imena četvorice, jer su trojica maloljetna i kriju ih jer su ti maloljetnici pili u tom kafiću. Toliko su ga tukli da je moj sin od udaraca pao, udario glavom i izgubio svijest. Tada je njegov drug Mirko, koga su takođe udarali, vidio mog sina krvavog na ulici”, navela je ona.

Mirko Šćepanović je kazao da su napadnuti bez povoda, te da iz viđenja poznaje napadače.

Zbog nanošenja povreda Lukoviću i Šćepanoviću, oko 15-ak minuta nakon tuče, privedeni su Nikola Janković (20), Luka Lasica (18), Ivan Kovačević (18) i Boban Radović (19).

Bonus video: