Pretresan stan koji koriste bliski Kavačkom klanu, uhapšena jedna osoba

189 pregleda 3 komentar(a)
pištolj, Foto: Shutterstock
pištolj, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.06.2018. 14:03h

Podgorička i cetinjska policija uhapsile su jednu osobu nakon pretresa stana koji koriste bezbjednosno interesantne osobe bliske Kavačkom klanu.

Pretresan je stan na Cetinju u vlasništvu V.N. iz Cetinja u ulici IV jula, a koji koriste bezbjednosno interesantna lica B.S. F.K i R.M, a za koje se sumnja da su bliski tzv. Kavačkom klanu.

"Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke VZOR 50 kalibra 7,65 mm sa sedam metaka u okviru, pvc pakovanje sa 3 komada pištoljske municije, mobilni telefon, sim karticu, fotografije i garderoba u cilju upoređivanja sa postojećim snimcima izvršenja krivičnih djela iz prethodnog perioda Svi oduzeti predmeti i stvari će u daljem toku postupka, biti predmet odgovarajućih vještačenja. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se B.S, liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u policijskom saopštenju.

Bonus video: