Luka Bar testira Budućnost Zetatrans

Budućnost je neporažena u tekućem prvenstvu, u kojem se do sada izgubila samo jedan set (od Morače)
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.02.2013. 10:33h

Može li prošlogodišnji poraženi finalista plej-ofa i osvajač Kupa Crne Gore, Luka Bar da uzdrma šampiona, vidjeće se nakon večerašnjeg meča u Medicinskoj školi u Podgorici.

Budućnost je neporažena u tekućem prvenstvu, u kojem se do sada izgubila samo jedan set (od Morače), a 1. novembra prošle godine, u prvom dijelu prvenstva, u Baru je sa maksimalnih 3:0 bila bolja od Luke Bar.

“U derbiju su podjednake šanse za pobjedom. Istina je da smo u posljednja četiri meča mi izašli kao pobjednici, ali to ne mora ništa da znači. Imamo prednost domaćeg terena, nadam se da ćemo to i iskoristiti. Pozivam publiku da dođe u što većem broju, i uživa u lijepoj odbojci, nadam se i našoj pobjedi”, kaže za „Vijesti“ trener Podgoričanki Vladimir Racković, koji nema problema sa povredama, i može da računa na kompletnu ekipu.

Sa druge strane, Vladimir Milačić neće moći da računa na Mariju Milović i Elzu Hadžisalihović, koje se, kako kaže, još uvijek nijesu oporavile od povreda, iako možda bude u sastavu.

“Mislim da je Budućnost favorit ne samo u ovom meču, nego i u čitavoj sezoni, jer je zadržala tim od prošle godine, igra dobro, izgubila je samo jedan set, dok je nas napustilo šest igračica. Budućnost nas je preslišala u Baru, i ovo je utakmica, čimi mi se, istine za nas, da vidimo da li možemo da uradimo nešto više protiv ekipe koja nas je dosta lagano dobila na našem terenu. Mislim da mi možemo više nego što smo pokazali na meču u Baru”, rekao je „Vijestima“ Milačić.

Parovi 12. kola

Danas

Budućnost Zetatrans – Luka Bar (19)

Herceg Novi – Rudar (20)

Nikšić – Budva (17.30)

Juče

Galeb – Gimnazijalac 3:0 (25:17, 25:19, 25:21).

Slobodna je Morača

Sjutra (zaostali meč 11. kola)

Morača – Herceg Novi (17)

Bonus video: