BIVŠI ČLAN RIVIJERE

Zatrić najbolji sportista Novog Pazara

Zatrić, koji je vrlo mlad je zajedno sa Mladenom Majdakom otišao u Budvansku rivijeru, sa kojom se 2000. godine okitio šampionskom titulom, prvi put je dobio ovakvo priznanje
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 20:20h

Bivši odbojkaš Budvanske rivijere, nekadašnji reprezentativac Crne Gore Hamza Zatrić izabran je večeras za najboljeg sportistu Novog Pazara u 2012. godini.

Zatrić, koji je vrlo mlad je zajedno sa Mladenom Majdakom otišao u Budvansku rivijeru, sa kojom se 2000. godine okitio šampionskom titulom, prvi put je dobio ovakvo priznanje u rodnom gradu.

"Čast je ponijeti ovu nagradu, posebno zbog jake konkurencije. Iza nas je uspješna godina, a u ovoj ćemo pokušati da postanemo superligaši. Takođe, želja nam je da se plasiramo u finale Kupa Srbije, pošto smo domaćini završnog turnira", kazao je Zatrić, koji se nakon nekoliko sezona u inostrantvu vratio u matični klub, Novi Pazar, u kojem igra i bivši korektor Budućnosti Kemal Šećeragić, a dio sezone, prije odlaska u francuski Turkoan, proveo je i Majdak.

Za najbolju sportistkinju Novog Pazara proglašena je atletičarka Amela Terzić, evropska juniorska prvakinja u krosu i svjetska vicešampionka u tom uzrastu na 1.500 metara. Za nju je ovo peto priznanje grada.