Šćepanović uhapšen u Budvi: Udarao suprugu kacigom?

U konsultaciji sa osnovnim državnim tužiocem iz Kotora, Jagošu su na teret stavljena krivična djela nasilje u porodici i ugrožavanje bezbjednosti, a nakon saslušanja tužilac je predložio određivanje pritvora
409 pregleda 39 komentar(a)
Porodično nasilje, Foto: Shutterstock
Porodično nasilje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.06.2018. 05:56h

Budvanska policija uhapsila je Jagoša Šćepanovića (40), nastanjenog u Budvi, zbog sumnji da je fizički maltretirao svoju nevjenčanu suprugu te prijetio njihovoj prijateljici, koja je htjela da spriječi nasilje u porodici.

Incident se dogodio prije nekoliko dana u stanu u kome Šćepanović živi sa suprugom i dvoje djece.

Navodno, nakon što je došao motorom sa posla i ušao u kuću, počela je žustra rasprava supružnika, kojoj je prisustvovala i prijateljica.

U jednom trenutku Jagoš je navodno kacigom, koju je držao u ruci udario svoju suprugu koja je pala, nakon čega se uključila prijateljica koja je pokušala da smiri Jagoša.

Međutim, to ga je još više izazvalo, pa je on zaprijetio da će se i sa njom obračunati.

Slučaj je odmah prijavljen budvanskoj policiji, koja je iste noći privela Jagoša u stanicu te uzela izjave od svih aktera incidenta.

U konsultaciji sa osnovnim državnim tužiocem iz Kotora, Jagošu su na teret stavljena krivična djela nasilje u porodici i ugrožavanje bezbjednosti, a nakon saslušanja tužilac je predložio određivanje pritvora.

Šćepanović je juče uz krivičnu prijavu priveden sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

Pavićević je potvrdio „ Vijestima“ da je Šćepanovića saslušao u prisustvu branioca, te prihvatio predlog tužioca i odredio mu pritvor do 30 dana.

On je upućen u spuški istražni zatvor.

Bonus video: