SUKOB SA PATROLOM

Kolašin: Pobjegli policiji nakon pucnjave

Bošković se navodno potukao u kafiću čiji su gosti uglavnom tinejdžeri, izašao iz lokala, pa se vratio naoružan, lomio i mahao pištoljem
498 pregleda 6 komentar(a)
snijeg Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
snijeg Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
27.03.2019. 19:51h

Kolašin- Kolašinci Dragan Bošković (32) i Zlatko Vrhovac (23) su u bjekstvu nakon što su oko ponoći između subote i nedljelje imali sukob sa policijskom patrolom, tokom kojeg je navodno došlo i do pucnjave.

Iz kolašinske policije su “Vijestima” nezvanično kazali da je do pucnjave u ulici IV proleterske u samom centru došlo nakon tuče Boškovića i Vrhovca sa još jednim mladićem u kafiću “Balkan”.

Prema nezvaničnim informacijama, Bošković je prvo izazvao tuču u lokalu čiji su gosti uglavnom tinejdžeri. Nakon što se potukao, izašao je iz lokala, pa se nedugo poslije toga vratio u društvu Vrhovca i mahao pištoljem, tražeći mladića s kojim je imao konflikt.

“Tada je nastala panika, pa smo svi istrčali na ulicu i pobjegli. Bošković je lomio stolove i stolice i vikao. Kasnije se čula i pucnjava u susjednoj ulici”, kazala je jedna od gošći kafića.

Nedaleko od kafića Bošković i Vrhovac su sreli policijsku patrolu. Do pucnjave, u kojoj niko nije povrijeđen, došlo je kada je jedan od policajca, navodno, pokušao da ih zaustavi .

O tome ko je pucao, policija ili Bošković i Vrhovac, juče se u Kolašinu čulo nekoliko vezija.

Iz kolašinske policije nijesu htjeli zvanično da daju informacije. Iz Uprave policije su potvrdili da se incident dogodio i rekli da će danas, u ponedjeljak, javnost obavijestiti o detaljima.

Vlasnici i osoblje “Balkana”nijesu htjeli da govore sa novinarima o incidentu.

Bošković je 2003. godine osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva sugrađanina Bećira Vlahovića.