Braća Kličko napisala knjigu

Predgovor su pisale ikone sporta i filma, proslavljeni njemački fudbaler Franc Bekenbauer, te holivudski glumac Silvester Stalone.
192 pregleda 2 komentar(a)
Kličko, Foto: Beta/AP
Kličko, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.12.2012. 22:58h

Osim što su najbolji bokseri današnjice, ukrajinska braća Vitalij i Vladimir Kličko poznati su i kao intelektualci i humanisti, a stariji Vitalij sa uspjehom vodi i političku stranku u svojoj domovini.

Ipak, projektom pisanja knjige, koju su upravo završili, iznenadili su i najbolje poznavaoce svoje karijere.

"Srećan sam zbog rada na najvećem Kličko projektu", kazao je Vladimir na Tviteru.

A knjiga sa naslovom "Kličko. Najbolja knjiga na svijetu", formata je 42x136 centimetara, i sa 228 stranica u tvrdom povezu teži čitavih 54 kilograma!

Rubovi stranica su ukrašeni zlatnim vezom i ručno rađenim kožnim koricama. Predgovor su pisale ikone sporta i filma, proslavljeni njemački fudbaler Franc Bekenbauer, te holivudski glumac Silvester Stalone.

Kniga je napisana na njemačkom i engleskom jeziku, a cijena zavisi od toga kako se do knige dolazi. Najjeftinija je porudžbinom i košta 3.200 eura, dok će u slobodnoj prodaji koštati 300 eura više.

Osim oko knjige, prvak u teškoj aktegoriji u verzijama WBA/IBF/WBO, Vladimir, moraće da razmišlja i o odbrani titule u WBA verziji.

Savjet te federacije uslovio je Vladimira da za pojas boksuje sa zvaničnim pretendentom Rusom Aleksandrom Povetkinom, i to do 13. februara naredne godine.

Vladimir je očekivao da titulu neće morati da brani prije juna.

Bonus video: