“Gentleman's Choice” dobija svoju zvaničnu stranicu

“Gentleman's Choice” u saradnji sa produkcijskom kućom “Sky Music”, organizuje i doček “smaka svijeta” u beogradskoj Areni, 21. 12. sa početkom u 21.12 sati
214 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 10.12.2012. 10:21h

Popularna Facebook grupa “Gentleman's Choice” koja okuplja veliki broj lijepih djevojaka iz regiona, ali i njihove obožavaoce, uskoro će dobiti oficijalnu stranu koja je prvi korak u osvajanju cijele Evrope, a potom i svijeta.

Na sajtu koji je trenutno aktivan u okviru hrvatskog portala index.hr do sada su se prijavljivale djevojke iz Istočne Evrope, za svaku zemlju pojedinačno, a njihov cilj je bio ulazak u top 25.

Administratori ove stranice odlučili su da promijene koncept, pa će sada glavni cilj biti promocija ovih djevojaka kako bi lakše došle do modnog angažmana, a biće kreiran i profil za fotografe, koji će imati mogućnost da promovišu svoj rad.

“Mediji nas svakodnevno bombardiraju slikama poznatih ljepotica, većinom uvijek istih. Želja je GC-a predstaviti mnoge prelijepe djevojke koje još nisu poznate javnosti. Predstavljanjem na GC-u, one su približene fanovima, modnim agencijama, domaćim i stranim fotografima, te široj javnosti”, navodi se na ovom sajtu.

“Uskoro krećemo sa svojim domenom gentlemans.com kako bismo se proširili na cijelu Evropu, ali i svijet kao kvalitetan muški portal, koji promoviše ljepotu, a Crnogorke su dio svega toga”, objašnjava Stefan Špirić koji je administrator stranice “Gentleman's Choice” za Crnu Goru.

On dodaje da su se među najljepšim djevojkama regiona već našle Sanja Brnović, Anđela Marković, Marijana Pokrajac, Katarina Filipović, Maja Aleksić, Višnja Amanović, Nikolina Lončar, Žarklina Iković, Jovana Ostojić, Jelena Kirović i mnoge druge Crnogorke, za koje se može glasati. Sve zainteresovane ljepotice iz Crne Gore mogu se prijaviti putem e-maila gchoicemne@gmail.com ili na Facebook strani, do januara kada će biti proglašeno 25 najljepših.

Još jedan novitet, otkriva Šprić, jeste to što će vlasnici pametnih telefona takođe moći da uživaju u slikama budućih modela, a djevojke će imati mogućnost da uz pomoć aplikacije crnogorke.conduitapps.com dodaju svoje fotografije i apdejtuju profile.

“Gentleman's Choice” u saradnji sa produkcijskom kućom “Sky Music”, organizuje i doček “smaka svijeta” u beogradskoj Areni, 21. 12. sa početkom u 21.12 sati.

Galerija

Bonus video: