Kolašin: Starica stradala u požaru

Prema riječima komandira kolašinskih vatrogasaca Željka Darmanovića, odmah nakon poziva koji su primili oko 15.15, osam vatrogasaca je ušlo u stan nastradale starice
59 pregleda 0 komentar(a)
POžar Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
POžar Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 09.12.2012. 19:14h

Jovanka Minić (85) stradala je, tako što se, najvjerovatnije, ugušila se od dima, nakon što je njen stan na Trgu Borca u poslijepodnevnim zatima zahvatio požar.

Smrad i dim iz njenog stana prvo su osjetile komšije, koje su mislile da je riječ o zapaljenom dimnjaku, pa se ne zna kada je požar zahvatio stan u kojem je nastradala polupokretna starica, koja je živjela sama.

Prema riječima komandira kolašinskih vatrogasaca Željka Darmanovića, odmah nakon poziva koji su primili oko 15.15, osam vatrogasaca je ušlo u stan nastradale starice.

"Sedam vatrogasaca je stiglo na lice mjesta.Zatekli smo stan u plamenu i ogroman dim. Morali smo da ulazimo s maskama. Iako smo požar, relativno, brzo i uspješno ugasili, nažalost, staricu je već bila mrtva," rekao je Darmanović.

Prema nezvaničnim informacija, na tijelu starice bilo i opekotina. Kako su neki vatrogasci nezvanično kazali, najvjerovatnije da je starica, čije je tijelo pronađen na podu sa manjim opekotinama pokušala da ugasi požar.

Bonus video: