Majkl Fasbender i Džejms Mekavoj i u sljedećem "X men"

Fasbender i Mekavoj su u prethodnom dijelu "X-men: Prva klasa" igrali mladog Magnita i mladog Čarlsa Ksavijera
120 pregleda 1 komentar(a)
Majkl Fasbender, Foto: Vesko Belojević
Majkl Fasbender, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 02.12.2012. 17:50h

Reditelj Brajan Singer objavio je informacije o podjeli uloga za novi nastavak popularnog filmskog serijala "X-men" - "X-men: Days of Future Past", a u glumačkoj ekipi su ponovo Majkl Fasbender i Džejms Mekavoj.

Fasbender i Mekavoj su u prethodnom dijelu "X-men: Prva klasa" igrali mladog Magnita i mladog Čarlsa Ksavijera.

U glumačkoj postavi su, kako je izvijestio srpski distributer "MegaKom film", i Dženifer Lorens, Nikolas Holt, a vraćaju se Patrik Stjuart i Ian Mekelen koji u prva tri nastavka igraju Ksavijera i Magnita u poznim godinama.

Singer je informacije o podeli uloga objavio na svom nalogu na "Tviteru", što je izazvalo veliko oduševljenje fanova jednog od najpopularnijih filmskih serijala zasnovanih na stripu.

"X-men: Days of Future Past" u bioskopima se očekuje 2014. godine. Do sada su snimljena četiri filma: "X-men" (2000), "X-men 2" (2003), "X-men: Posljednje uporište" (2006) i "X-men: Prva klasa" (2011).

Snimljen je i film, koji predstavlja posebno poglavlje u serijalu - "X-men Počeci: Volverin" (2009) o životu jednog od mutanata, sa Hjuom Džekmenom u glavnoj ulozi.

U toku je snimanje nastavka "Volverin" u režiji Džejmsa Mengolda koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima sljedeće godine.

Bonus video: