Ragbi: Revija u Tološima

U subotu je za 14 časova zakazan susret podgoričkih i kotorskih ragbista, dok će sat kasnije igrati Arsenal i Vitez, klubovi koji će se naredne godine takmičiti i u Jadranskoj ligi
86 pregleda 4 komentar(a)
ragbi, Podgorica, Foto: Zoran Đurić
ragbi, Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 27.11.2012. 14:46h

U subotu, 1. decembra, na stadionu Crvene stijene u Tološima biće održana ragbi revija a snage će u prijateljskim mečevima odmjeriti crnogorski klubovi Arsenal Tivat, Krstaši Kotor, Budućnost Podgorica i gosti iz Bosne i Hercegovine Ragbi klub Vitez.

Za 14 časova zakazan je susret podgoričkih i kotorskih ragbista, dok će sat kasnije u glavnom meču igrati Arsenal i Vitez, klubovi koji će se naredne godine takmičiti i u regionalnoj Jadranskoj ligi.

Organizatori obećavaju dobre mečeve u ovom atraktivnom i sve popularnijem sportu.

Klubovi Arsenal i Krstaši dobili su prošle sedmice zvaničnu registraciju od Uprave za sport, a kada je dobije i Budućnost biće osnovan Ragbi savez i domaća liga.

Arsenal su još početkom prošle godine osnovali zaposleni u marini Porto Montenegro, većinom Englezi i Australijanci u čijim zemljama je ragbi nacionalni sport. Krstaši je formiran iste godine u septembru, a podgorički klub prije pet mjeseci.

Bonus video: