Istraga u toku

Kolašin: Izgorjela dva vozila i dio budućeg hotela

"Gotovo sam ubijeđen da je požar podmetnut jer druge mogućnosti nema. Šteta je ogromna, jer je cijena jednog vozila oko 15.000 eura"
5 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 19:29h

U požaru, koji je u ranim jutarnjim satim u srijedu izbio u objektu u izgradnji, čiji je vlasnik Luka Bulatović, izgorjela su dva četvorotočkaša.

Značajno je oštećena i unutrašnjost objekata gdje su bili smještena vozila. Bulatović je vlasnik turističke agencije Eksplorer, a izgorjela vozila su kupljena prije nekoliko mjeseci i predstavljali su novinu u kolašinskoj turističkoj ponudi.

"Gotovo sam ubijeđen da je požar podmetnut jer druge mogućnosti nema. Šteta je ogromna, jer je cijena jednog vozila oko 15.000 eura. Još veća šteta je na objektu gdje su bili smješteni, a koji je trabalo da bude mini hotel.

Oštećena je instalacija, stolarije, enterijer... Ostala vozila na sreću su se nalazila pored agencije, jer smo prethodnog dana imali prezentaciju. Ne mogu ni da zamislim šta bi se desilo da su svi četvorotočkaši, kao i obično, bili smješteni u tom objektu", rekao je Bulatović.

Po ovlaštenju osnovnog državnog tužioca Vojislava Grujića, uviđaj na mjestu požara obavila je kolašinska policija sa vještakom protivpožarne struke Radovanom Popovićem.

Galerija