Marković počeo da trenira

"Rame je odlično, srećom nije stradalo ništa. Iduće nedjelje se priključujem ekipi", kazao je “Vijestima” Marković
84 pregleda 0 komentar(a)
Milan Marković, Foto: Vesko Belojević
Milan Marković, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 08.11.2012. 16:12h

Dobre vijesti za Budvansku rivijeru – skoro dvije nedjelje od povrede desnog ramena, Milan Marković je juče odradio trening, istina ne sa loptom, već u teretani.

"Rame je odlično, srećom nije stradalo ništa. Longetu sam skinuo nakon dva dana od povrede, a nakon četiri dana sam mogao sa njom sve da radim. Iduće nedjelje se priključujem ekipi", kazao je “Vijestima” Marković, kapiten Budvana.

Podsjećanja radi, Marković se povrijedio 25. oktobra, na meču prvog kola Lige šampiona između Budvanska rivijere i ruske Lokomotive.

Nakon smeča, pri rezultatu 9:8 za goste u trećem setu, Markoviću je iskočilo desno rame. Prvi pokušaji medicinskog tima Rivijere da mu rame vrate u položaj nijesu uspjeli.

Marković je, tako, morao u risansku bolnicu, gdje je, nakon prvih neuspjelih pokušaja, zbog ukočenosti mišića, bilo potrebno da se intervencija odradi u totalnoj anesteziji, kada je doktor Dabović uspio da vrati rame u položaj.

Prve prognoze su bile da će pauzirati mjesec dana, a Marković je već preskočio duel protiv češkog Jihostroja u gostima, a neće ga biti ni u timu na meču sa Berlinom u gostima, koji se igra 13. novembra.

"Poslije te ekipe ću se priključiti ekipi. Trebaće mi 14 dana da jako radim teretanu, i onda ću, možda, biti u timu za meč sa Berlinom (21. novembar), gdje bi trebalo da budem 70 odsto spreman za igru, dok će za dva posljednja meča biti sto odsto spreman", dodao je Marković.

Bonus video: