Danilovgrađanin stradao u udesu, sklonjene tablice sa službenog automobila

U trenucima kada je Bulatović izgubio kontrolu, prema istim informacijama, iz suprotnog smjera sa službenim “golfom 5” (PG MN 063) naišao je N. P. (33)
76 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.10.2012. 21:19h

Danilovgrađanin Dragan Bulatović (48) poginuo je danas oko 10.50 čaosva u mjestu Ulići na magistralnom putu Podgorica-Cetinje.

Prema informacijama “Vijesti” iz cetinjske policije, Bulatović se sa „fordom“ (DG AH 297) kretao iz pravca Cetinja, kada je iz za sada neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao na suprotnu traku, udario u stijenu pored puta i prevrnuo se na kolovoz.

U trenucima kada je Bulatović izgubio kontrolu, prema istim informacijama, iz suprotnog smjera sa službenim “golfom 5” (PG MN 063) naišao je N. P. (33), koji je uspio da izbjegne sudar sa „fordom“, skrene i zaustavi se nakon udara u ivičnjak.

Tablice sa službenog "golfa" sklonjene su sa automobila prije nego je ekipa TV "Vijesti" stigla na mjesto nesreće.

Uviđaj je uz asistenciju policije obavila zamjenica osnovnog državnog tužioca na Cetinju Katarina Padalica.

“Uviđaj je obavljen na licu mjesta uz prisustvo vještaka saobraćajne struke, koji će se u pisanom nalazu i mišljenju izjasniti o uzroku saobraćajne nesreće. Naložena je obdukcija tijela nastradalog D.B.”, kazala je “Vijestima” Padalica.

Saobraćaj je na putu Podgorica – Cetinje, zbog udesa bio je u prekidu oko dva i po sata.

Galerija

Bonus video: