Incident u Tuzima: 72-godišnji Camaj pokušao da ubije sugrađanina

Iz Uprave policije saopšteno da je povrijeđeni Đeka Camaj prebačen u Klinički centar, gdje je hospitalizovan
139 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.10.2012. 14:12h

Podgorička policija uhapsila je Martina Camaja (72) iz Tuzi, zbog osnovane sumnje da je pokušao da ubije Đeku Camaja (63), iz istog mjesta.

Iz Uprave policije saopšteno da je povrijeđeni Đeka Camaj prebačen u Klinički centar, gdje je hospitalizovan.

Martin Camaj je, saopštila je policija, jutros oko 7. 30 časova, u mjestu Akšabanovići –Tuzi, nakon kraće prepirke, fizički nasrnuo na Đeku Camaja, kada mu je, sumnja se, nožem nanio dvije ubodne rane, jednu u predjelu grudnog koša, a drugu u predjelu stomaka, kao i posjekotinu u predjelu lijeve podlaktice. Stariji Camaj nakon toga je pobjegao.

"Policija je odmah po saznanju za pomenuti događaj izašla na lice mjesta, o događaju obavijestila Više državno tužilaštvo u Podgorici, po čijem je ovlašćenju izvršila uviđaj i izuzela pronađene tragove koji će biti poslati na vještačenje u Forenzički centar.

Nakon kraće potrage, policija je pronašla Martina Camaja u blizini njegove kuće u selu Spinja - Tuzi, gdje se i predao policiji", piše u saopštenju UP.

Prilikom hapšenja Martina Camaja policija je pronašla nož, sa kojim je, kako se sumnja nanio povrede Đeki Camaju.

"Pronađeni nož je izuzet i biće takođe poslat na vještačenje u Forenzički centar. Policija će u toku dana podnijeti krivičnu prijavu protiv Martina Camaja, zbog osnovane sumnje, da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju, uz koju će u zakonskom roku, biti predat Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, na dalju nadležnost", saopšila je policija.

Bonus video: