Budvanin osumnjičen za tri krađe

Iz kuće je, sumnja policija, iskoristivši priliku dok su vlasnici spavali, ukrao novac i zlatni nakit
0 komentar(a)
Budva, Foto: Arhiva Vijesti
Budva, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 29.10.2012. 12:51h

Protiv Budvanina I.Z. (18) službenici kriminalističke policije PJ Budva podnijeli su izvježtaj zbog osnovane sumnje da je počinio tri teške krađe na štetu fizičkih lica iz Budve.

Iz Uprave policije je saopštenmo da se sumnja da je I.Z. 24. avgusta 2012. godine, u ranim jutarnjim časovima,došao do jedne porodične kuće u Starom gradu u Budvi, popeo se na terasu na prvom spratu, a potom otvorio škure i ušao u kuću.

Iz kuće je, sumnja policija, iskoristivši priliku dok su vlasnici spavali, ukrao novac i zlatni nakit.

Osumnjičeni Budvanin je i 19. avgusta, takođe u ranim jutarnjim satima u istom naselju u Budvi, ušao u jednu porodičnu kuću kroz prozor koji je bio otvoren, izvršio premetačinu u kući i otuđio zlatni nakit.

U noći između 27. i 28. maja on je, sumnja policija, upotrebom podesnog sredstva polomio staklo na vratima suvozača automobila “BMW X5”, budvanskih registarskih oznaka, i ukrao novac i lična dokumenta oštećenog vlasnika.

"Dio predmeta koji su otuđeni prilikom izvršenja jednog od tri krivična djela teška krađa, za koja se sumnjiči I.Z., pronađen je i vraćen oštećenom vlasniku. O svim događajima je obaviješteno nadležno državno tužilaštvo", saopšteno je iz policije.

Bonus video: